frequently asked questions
 

KAN DU GÖRA EN BLOGGDESIGN PÅ NÅGON ANNAN PLATTFORM ÄN BLOGG.SE?

Mina hela bloggdesigner är enbart anpassade efter blogg.se samt dess underdomäner. Är du intresserad utav att köpa en header för en annan plattform, kontakta mig.


FÅR JAG GÖRA EGNA ÄNDRINGAR PÅ DESIGNEN I EFTERHAND?

Abolut. Det enda jag kräver är att min länk sitter kvar såvida du använder dig utav mina koder eller designen fortfarande efterliknar den du köpte av mig. Vill du ha hjälp med att göra ändringar på designen i efterhand så säljer jag olika funktioner via accessoarer. Där kan du skräddarsy din beställning baserat utifrån de tjänster du efterfrågar.ERBJUDER DU SUPPORT I EFTERHAND?

Delvis. Efter att transaktionen gått igenom och din design är installerad är det ditt ansvar att spara orginalkoderna. Om du på egen hand trixar med designen och skulle förstöra något så erbjuder jag mig att hjälpa till i mån av betalning. Om det däremot uppstår problem med designen på grund utav att blogg.se gör uppdateringar i sina stil- och kodmallar så hjälper jag givetvis till gratis. Maila mig för mer information.ÄR DESIGNERNA MOBILANPASSADE?

Nej. Blogg.se har en egen universal mobilanpassning som tyvärr inte går att justera.
KAN DU INSTALLERA DESIGNEN ÅT MIG?

Huruvida vi går tillväga av installationen av designen är upp till dig. Förslagvis sätter jag in designen åt dig efter att pengarna har kommit in på mitt konto, alternativt så skickar jag alla koder till dig och du installerar den på egen hand.VILKA TYPER AV BETALNING TAR DU EMOT?

Swish och banköverföring.


HUR LÅNG TID TAR DET?

Vanligtvis dröjer det inte mer än en vecka förutsatt att vi har regelbunden kontakt under fasen. I samband med mycket skolarbete eller semester så kan det dröja ytterligare. Jag kommer att säga en uppskattad tid innan jag sätter igång med arbetet.