hur det går till

1. SKICKA EN FÖRUTSÄTTNINGSLÖS FÖRFRÅGAN/BESTÄLL

Skicka en förutsättningslös förfrågan i ett mail till mig. Var här noga med att specificera vilken tjänst du är intresserad av samt eventuella extrafunktioner. Desto mer information (färger, former etc.) du förser mig med desto lättare är det för mig att återskapa den design som du tänkt dig. Bifoga din nuvarande bloggadress och gärna en inspirationskälla för din design.2. ORDERBEKRÄFTELSE - SKICKA YTTERLIGARE INFORMATION

Efter att du skickat en förfrågan kommer jag att återkomma med en bekräftelse, vanligtvis inom två arbetsdagar. Här kommer jag att ge ett prisförslag, beräknad tidsprocess samt be dig återkomma med extra information som är nödvändig för att kunna påbörja designen. Exempelvis typsnitt, bilder, texter.
 

3. DESIGN FASEN

MOODBOARD:* Innan jag påbörjar designen kommer jag med hjälp utav informationen du försett mig med skapa en moodboard för att försäkra mig om att vi är på samma sida. Moodboarden kommer att innehålla de föreslagna färgerna, typsnitten, mönster och stilen generellt sett.

TESTSIDA: Jag kommer att designa och koda på en testsida som du kommer att ha tillgång till under hela arbetets gång. Med hjälp utav denna kommer vi samtidigt hålla mailkontakt för att försäkra dig (och mig) om att arbetet går bra. Jag kommer högst troligt att skicka ett par mail under tiden för att fråga om feedback.

OMARBETNING: Din feedback är mycket viktig och du kommer därmed att ha möjlighet att be om eventuella justeringar under arbetets gång. Jag är inte nöjd förrän du är nöjd! Var därför noga med att vara helt nöjd innan du godkänner designen. När jag sedan känner mig färdig kommer jag återigen att maila dig för att försäkra mig om att du är nöjd med det fastställda resultatet.

*Ingår endast i det avancerade designpaketet

 

4. BETALNING

När designen är klar och du har godkänt det slutgiltiga resultatet så kommer jag att skicka betalningsinformation. Möjligheterna för dessa är swish eller banköverföring. När hela beloppet har betalats kommer jag att fortsätta med installationen av designen. 

5. INSTALLATION

Installationen kan ske på två sätt; förslagsvis sätter jag in designen åt dig. Innan installationen kommer jag därmed be dig om dina inloggningsuppgifter för att kunna utföra detta. Om du känner dig osäker med att dela ditt lösenord så kan du givetvis skapa ett temporärt lösenord som du sedan byter tillbaka i efterhand. Installationen tar vanligtvis ett par minuter. I efterhand kommer jag att skicka ytterligare ett mail för att försäkra mig om att allt ser rätt ut. Föredrar du istället att på egen hand installera designen så skickar jag dem till dig i ett mail.